Büget Mahallesi 10 Mw Güneş Enerji Santrali Duyurusu

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

İLAN

Afşin İlçesi, Büget Mahallesi, Çal Eteği mevkiinde, Uluder Elektrik A.Ş. tarafından yapılması planlanan 10 Mw Büget Güneş Enerji Santrali Projesi ile ilgili hazırlanan ÇED raporunun inceleme değerlendirme komisyonu tarafından 17.07.2008 tarih ve 26939 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED)  Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince ” Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu Kararı” verilmiş olup; Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün 12.12.2017 tarih ve E.6688 sayılı yazıları ile halka duyurulması istenilmektedir.

Yönetmelik gereğince bu karar 25/12/2017 ile 03/01/2018 tarihleri arasında  on (10 gün) süre ile Belediyemiz web sitesi www.afsin.bel.tr adresinde ve ilan panosunda (Ayrıca Büget Mahalle Camii girişinde) askıda tutulmaktadır.

İlgililere ilanen duyurulur.