BETON ELEMANLARI ÜRETİM TESİSİ, ÜRETİMDE HIZ TANIMIYOR

Afşin Belediyesi hizmetlerine hız ve kalite kazandırmak amacıyla başlattığı teknolojik yenileme çalışmaları kapsamında kilit parke taşı ve bordur üretimi için beton elemanları üretim tesisi kurdu.

İlçenin alt ve üst yapısını düzenleme yönünde çalışmaların başladığını ve bölgenin en büyük üretim kapasiteli tesisini kurduklarını belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven; “göreve geldiğimiz andan itibaren Afşin’in öncelikli sorunlarını ele aldık. Bunlardan bir tanesi de parke ve bordürleri dışardan alarak ekonomik ve zaman anlamında ciddi kaybımız oluyordu. Biz bu eksikliği gidermek adına Saatte 70 metre küp hazır beton kapasiteli ve tesise entegreli olarak çalışarak saatte 70 metre kare parke ve bordür üretme kapasitesine sahip ful otomatik beton elemanları üretim tesisimizi kurduk. Hızla büyüyen ilçemizin büyükşehir yasası ile mahalle statüsüne geçen belde ve köylerimizin de dâhil olmak üzere ihtiyaçlarını en hızlı ekonomik ve daha sağlıklı hizmetin yapılabilmesi için bu tesisi Afşin’imize kazandırdık. Artık yol parke kaplama ve kaldırım çalışmalarına kendi ürettiğimiz beton elemanlarımız ile yapıyoruz” dedi.