KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİ İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜNDEN BİLDİRİLMİŞTİR :

İLAN

7269 sayılı Kanun, Türkiye Afet Müdahele Planı (TAMP), İlgili Genelge ve yazılar çerçevesinde 15 Mayıs 2020 tarih ve 2545 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile ‘’Afete Maruz Bölge’’ ilan edilen Dağlıca Mahallesi Altunevler ve Bahçelievler mevkileri ile ilgili  jeolojik etüt raporu düzenlenmiştir.

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Jeolojik Etüt Raporu eş zamanlı olarak Belediye İlan Panosu, hoparlör ilanı yapımı   ve www.afsin.bel.tr adresinde ve  Dağlıca Mahalle Muhtarlığı ile Camiisinde 9 Eylül Çarşamba ile 8 Ekim Perşembe günleri arasında  bir ay süre ile askıda kalacaktır. Afete Maruz Bölge kararı alınan bu bölgede yeni yapılaşmaya gidilmemesi  ve mevcut binalarında kaldırılması gerekmektedir.

Bölge halkına ilanen duyurulur.