27 Mart 2017 Pazartesi

AFŞİN BELEDİYESİ EVDE TEMİZLİK HİZMETİNİ SÜRDÜRÜYOR…

Yayın Tarih: 14.11.2016 / Okunma Sayısı: 282

Afşin Belediyesi yaşlı ve engelli vatandaşların evlerini temizlemek için çalışmalarına devam ediyor.

Afşin Belediyesi, ilçede bulunan yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerini temizlemek için geçtiğimiz yıl başlatılan çalışmaları bu yılda sürdürüyor. Bu sayede yaşlı, mağdur ve bakıma muhtaç vatandaşların kendi başlarına yapamadıkları ev işleri yapılarak bir nebze olsun rahatlamalarını sağlıyor.

Temizlik çalışmaları kapsamında Efsus turan mahallesinde Yalnız yaşayan Mustafa Mert’in evine ziyaret ve incelemelerde bulunan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven konuşmalarında şunları kaydetti;”

Bu gün Mustafa mert amcamızın evindeyiz. Amcamız yengemiz rahmetli olduğu için yalnız yaşıyor. Çocukları ise ekmek parası kazanmak kaygısı ile Türkiye’nin dört bir yanına dağılarak çalışıyorlarmış. Afşin Belediyesi olarak Kış temizliğini yaptık. Mustafa amcamız yalnız yaşıyor olmasından dolayı temizlik noktasında sıkıntısı var. Mustafa Mert Amcamızın bu sıkıntılarını giderebilmek adına evdeki halılar, perdeler, kanepeler yıkandı. Evimizdeki ufak defek tamirat ihtiyaçlarını giderdik. Damda akma varmış inşallah onunda en kısa zamanda önlemleri alacağız ”dedi.

Yaşlılarımızın her ihtiyacında yanındayız;

Temizlik çalışmalarının devam edeceğini belirten ve her an yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Güven sözlerine şöyle devam etti”;

Biz özellikle bizim projemi kapsamında, yalnız yaşayan evlatları ve yakınları yanında olmayan vatandaşlarımıza onlara evlatları yanında değilse bizde sizin bir evladınızız demek için buradayız. İnşallah onların evlatları gibi her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olacağız ve yapacağız. Hastane ve ulaşım ihtiyaçları dâhil bizim portföyümüzdeki yalnız yaşayan insanlarımıza onların evlatları gibi yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çünkü ağaçlar köksüz olmaz bizim köklerimiz yaşlılarımızdır. İnşallah elimizden geldiği kadar sahip çıkacağız” açıklamalarını yaptı.